SMK – Statens Museum for Kunst : Slow looking session for mennesker med demens og pårørende

På tre udvalgte eftermiddage kan du deltage i en slow looking session i museets samlinger. Vores kunstguide udvælger et enkelt værk eller en værkgruppe fra museets samling af 700 års kunst, som vi sammen fordyber os i.

Sammen med kunstguiden sætter vi tempoet ned og dvæler ved detaljer, overflader, farver, former, motiver og fortællinger. Til sidst slutter vi af med en fælles snak om vores oplevelser.

De enkelte sessions er tilrettelagt demensvenligt i rolige rammer, men alle interesserede er velkomne.

DATO OG TIDSPUNKT:

9. november, kl. 16:00-17:30

23. november, kl. 16:00-17:30

7. december, kl. 16:00-17:30

ADRESSE:

SMK – Statens Museum for Kunst, Sølvgade 48-50, 1307 København K

KONTAKTPERSON:

Hvis du har spørgsmål eller ønsker hjælp til tilmeldingen, kan du kontakte Olivia Skjerk Frankel på tlf: 25 52 72 23 eller mail: olfr@smk.dk

MØDESTED:

Kunstguiden står klar til at hjælpe med praktiske ting i forhallen fra kl. 15:30. Kl. 16:00 mødes vi og starter sammen ved Mødestedet i museets Skulpturgade.

PRIS:

Det er gratis at deltage i de enkelte sessions, når man har købt billet eller har årskort til museet. Billet/årskort kan købes i museets Information eller via webshoppen: https://shop.smk.dk/

TILMELDING:

Bestil særbillet til slow looking sessions her:

Du kan også tilmelde dig ved at kontakte Olivia Skjerk Frankel på tlf: 25 52 72 23 eller mail: olfr@smk.dk. Der er et begrænset antal billetter til hver session.

Vi bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse.