Museum Jorn: Koncert med Carsten Dahl Trio “Golden Ratio”

Carsten Dahl har igennem årene spillet i et utal af trioer med anmelderroste CD udgivelser og turnéer rundt i verden i de sidste 30 år. Sammen med Jakob Høyer og Daniel Franck udgør han Golden Ratio, som gæster Museum Jorn søndag 8. oktober.

Glæd dig til en eftermiddag med musikalsk udforskning. Med deres unikke sammenspil og kreative energi lover denne koncert at være en mindeværdig oplevelse for alle jazz- og musikelskere.

Koncerten er åben for alle, men er er egnet for mennesker med demens. Der er demensfagligt personale til stede ved koncerten.

GOLDEN RATION TRIO:

Golden Ratio består af de talentfulde musikere Carsten Dahl (klaver), Jakob Høyer (trommer) og Daniel Franck (bas). Musikken består mest af øjeblikkets komposition men også af decideret nyskrevne kompositioner og enkelte kendte sange.

Musikken er poetisk, rørende, swingende, vild og polyfonisk. Dens verden efterstræber en kollektiv balance i udfoldelsen og skabelsen bæres frem af de tre sublime individuelle musikeres indre kompromisløse nødvendighed og deres indbyrdes komplementære forståelse af øjeblikkets skabelse i et lydfællesskab.

I kølvandet på denne særlige udvikling ligger også en del arbejde med at skabe turnéer og lave en indspilning i et internationalt studie.

DATO OG TIDSPUNKT:

Søndag d. 8. oktober, kl. 15.00.

ADRESSE:

Museum Jorn
Gudenåvej 7-9
8600 Silkeborg

KONTAKTPERSON:

Hvis du har spørgsmål kan du kontakte Mette Hanghøi på tlf: 20 43 14 64.

PRIS:

100 kr. + entré til museet. 

TILMELDING:

Begrænset antal billetter.

Vi bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse.