Holbæk Bibliotek: Rolig Litteratur med Louise Juhl Dalsgaard, fredag d. 26. maj

Mød forfatteren Louise Juhl Dalsgaard til en eftermiddag om erindring, glemsel og eftertænksomhed.

Louise Juhl Dalsgaard har skrevet en bog med titlen: ”Ting jeg tænker på” (2022)

Det er en rørende romancollage, der i erindringsglimt tegner et portræt af en kvinde og en tid med få velvalgte ord.

Gennem en række korte tekststykker, der alle indledes med ordene ”Jeg tænker på…”, tegnes et tydeligt erindringsbillede af jeg’ets barndom, ungdom og voksenliv med alt, hvad dertil hører af uretfærdigheder, glæder og sorger. Et følsomt værk, der formår at få læseren til selv at tænke tilbage.

Holbæk Bibliotek inviterer dig til en rolig, eftertænksom eftermiddag, hvor Louise Juhl Dalsgaard læser højt fra bogen og åbner en samtale om glemsel med deltagerne. Der er fokus på hukommelse, tab og bevidsthed, og det hele vil foregå i et adstadigt tempo med rum for eftertanke og sindsro.

Rolig litteratur på Holbæk Bibliotek lavet i samarbejde med demensfagligt personale fra projektet Demensvenlig Kulturfestival. Det er tilrettelagt på præmisser, der flugter med de behov, mennesker med demens og deres pårørende har. Samtidig er arrangementet åbent for enhver, der gerne vil slukke skærmen og have halvanden time med ro på – det vil de fleste af os nok.

DATO OG TIDSPUNKT:

Fredag d. 26. maj 2023, kl. 15.00-16.30, Caféen, Holbæk Bibliotek, Nygade 9-13, Holbæk.

STED:

Holbæk Bibliotek, Nygade 9-13, Holbæk.

KONTAKTPERSON:

I tvivl om noget? Skriv til bibliotekar Birgitte Haag Jespersen, Holbæk Bibliotekerne, bjn@holb.dk

MØDESTED:

Caféen, Holbæk Bibliotek

PRIS:

Fri entré. Alle er velkomne, men der er begrænsede pladser, så tøv ikke med at reservere din gratis billet. En del af pladserne er forbeholdt Alzheimerforeningens medlemmer samt Toppens brugere og deres pårørende.

TILMELDING:

Vi bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse.