Aftal en omvisning

Flere af de deltagende kulturinstitutioner vil gerne kontaktes, hvis I er en gruppe af mennesker med demens og/eller pårørende, der gerne vil have en rundvisning. I finder deres kontaktinformation her:

Biblioteket Frederiksberg

Biblioteket Frederiksberg har afholdt flere rolige litteraturarrangementer, som egner sig for mennesker med demens og deres pårørende, og har ligeledes gode erfaringer med rundvisninger for mennesker med demens i den flotte biblioteksbygning, der har stået ved Solbjerg Plads siden 1935. Så tager vi gode bøger ned fra hylderne, læser højt og lytter til musik. Undervejs er der god tid til at snakke sammen om det hele over en kop kaffe og en kanelsnegl.

Kontakt litterat på Biblioteket Frederiksberg, Søren Langager Høgh: soho06@frederiksberg.dk for at høre om mulighederne.

Frederiksberg Museerne
Foto: Malthe Ivarsson

Frederiksbergmuseerne består af STORM, Bakkehuset, Møstings og Cisternerne. Alle fire museer ligger på Frederiksberg i indbyrdes gåafstand og bindes sammen af Frederiksbergs to smukke parker; Søndermarken og Frederiksberg Have.

Kontakt Museumsinspektør Cecilie Monrad på cmo@frederiksbergmuseerne.dk

Trapholt

Trapholt er museum for moderne kunst, kunsthåndværk og design med enestående arkitektur og naturskøn placering ned til Kolding fjord. På Trapholt kan du også opleve Arne Jacobsens Kubeflex sommerhus, som er en totaloplevelse for det design- og arkitektur-interesserede publikum; det eneste af sin slags og indrettet med Jacobsens egne designs.

Kontakt Karen Bech, kbj@trapholt.dk

Vardemuseerne

NaturKulturVarde er en del af Vardemuseerne og formidler således natur og kultur i hele Varde kommune. Vardemuseerne har hele 10 forskellige udstillingssteder. Her finder du masser af oplevelser og aktiviteter imellem hav og hede. Fra rav til redningsstationer. Fra bunkers til flygtninge-historie. Fra Verdens første andelsmejeri til Danmarks første fantasy-kunstner.

Udstillingsstederne er; FLUGT, Tirpitz, Nymindegab Museum, Hjedding Andelsmejeri, Hodde Gamle Skole, Museum FRELLO, Panser og Artilleri Museet, Janus-Vestjyllands kunstmuseum, Dit Museum Ølgod og Blåvandshuk Fyrtårn.

Vores formidlere har erfaring med at formidle til udsatte og sårbare, herunder specifikt også til Demensramte og deres familier. Vi tilpasser rundvisninger og ture til jeres behov og ønsker. Kontakt Kulturformidler Troels Riknagel fra NaturKulturVarde og Vardemuseerne på e-mail: TR@NaturKulturVarde.dk eller tlf: 23 11 54 24 for at lave en aftale eller høre nærmere.

Vi bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse.